Termeni și Condiții

Termeni și Condiții de utilizare a website-ului  https://www.casafierului.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii STIL ART MIHAI SRL denumită în continuare și GARDURI METALICE VĂRBILĂU.

SC STIL ART MIHAI SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Loc. Varbilau, Str. 720B, Judet: Prahova,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/1255/2018, cod unic de înregistrare RO39504976.

Site-ul https://www.casafierului.ro este administrat de STIL ART MIHAI SRL și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și cu condițiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.casafierului.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de SC STIL ART MIHAI SRL.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea SC STIL ART MIHAI SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al SC STIL ART MIHAI SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor STIL ART MIHAI SRL sau aduc un prejudiciu imaginii STIL ART MIHAI SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe STIL ART MIHAI SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, STIL ART MIHAI SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. STIL ART MIHAI SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor STIL ART MIHAI SRL.
 6. STIL ART MIHAI SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. STIL ART MIHAI SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. STIL ART MIHAI SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa STIL ART MIHAI SRL.
 10. Preţurile afişate pe https://www.casafierului.ro sunt afişate în LEI si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, STIL ART MIHAI SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. STIL ART MIHAI SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre STIL ART MIHAI SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. STIL ART MIHAI SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa STIL ART MIHAI SRL.
 14. GARDURI METALICE VARBILAU este denumirea principala a firmei STIL ART MIHAI SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor STIL ART MIHAI SRL este strict interzisă.